Waarom wil je medium worden?

Mediumschap

 

Tsja waarom begin je eraan en hoe kom je erop en wat wil je ermee?

Zoveel vragen

Ik was als kind gevoelig en dacht veel na over zaken, waarover je dat normaliter op die leeftijd niet doet. Ik werd gereformeerd opgevoed en over het mediumschap werd in mijn jeugd niet gesproken.
Nu zie je het op Facebook en op internet vaak opduiken, maar in mijn jonge jaren (geboren 1951) was dat niet.

Al mijn nadenken leidde ertoe dat het pad dat ik volgde niet helemaal klopte, althans dat was mijn visie, die zelden werd gedeeld.
De jaren verstreken, ik groeide op, maakte mijn scholen af, ging leren, ging werken, maar er ontbrak iets.
Iets dat ik niet kon omschrijven

Ik merkte dat mijn gevoeligheid toe nam en ik steeds vaker uitspraken deed die achteraf bleken te kloppen. Ik wist soms dingen maar wist niet waarom ik dat wist. Best vreemd.
Ik volgde diverse workshops en cursussen, maar niets bracht me wat ik zocht, totdat…..

In ongeveer 1998 gebeurde er zaken in mijn leven die ik niet snapte en best wel tegen mijn gereformeerde opvoeding in, zocht ik in de Gouden Gids (jaja ..zo oud ben ik) naar een medium.
Kort verhaal lang………..ik had gevonden wat ik zocht, iets wat klopte bij mijn gevoel en wat bleek, je kon je er ook nog in verdiepen trainen enz………..
Ik wilde alles vlug en snel en mijn toenmalige lerares zei mij al dat mediumschap doorgaans een lange weg nodig heeft en zeker ook je eigen spirituele ontwikkeling. Ze had gelijk.

Dus begon mijn weg in 1998 met ontwikkelings cursussen , meditatie cursussen, Tarot cursussen enz enz…totdat het toeval mij in het Arthur Findlay College bracht in Stansted Londen.
Daar vond ik het Engelse mediumschap dat mij greep en niet meer losliet.
Het grote doel achter deze vorm van mediumschap is het bewijzen dat ons leven niet ophoudt bij de dood. Dat de dood slechts een transformatie in een andere bewustzijnsfase is.
Daarom is het doel, als we mediamiek werken met de Spirituele wereld, we ook bewijs leveren dat we wel degelijk contact hebben met een dierbare overledene en oneerbiedig gezegd een doorgeefluik zijn, tussen de persoon in de Spirituele wereld en degene voor wie we op dat moment mogen werken. We dienen dat te bewijzen door verklaringen (statements) te geven waarmee we onomstotelijk bewijs leveren dat we met jouw dierbare contact hebben. Dus niet “ ik zie een oud vrouwtje met rimpeltjes” want dat hebben ze allemaal, maar echt specifieke zaken over de persoon in Spirit.

Het is echt het mooiste om te doen en het geeft de grootste voldoening als je even, even maar een brug mag bouwen en zijn tussen die 2 werelden en even 2 mensen, de een in Spirit en de ander hier op aarde weer even met elkaar mag laten communiceren.

Zo mooi…