Consulten

Voordat u een consult boekt verzoek ik u mijn disclaimer te lezen

 

­

Mediamiek Consult
 

In een mediamiek consult, ook wel reading genoemd, maak ik contact met een overleden dierbare of overleden kennis en zal ik de tolk zijn tussen de spirituele wereld en u.

 

Psychic Consult

 

In een psychic consult praat ik over u en uw leven tot nu toe. Ik zal het hebben over situaties die spelen in uw hedendaagse leven of over situaties uit uw verleden, die nog steeds invloed hebben op uw dagelijkse leven, zoals bv in uw werk, relatie, financiën, enz……. Als u een (levens) vraag heeft mag u die uiteraard ook stellen. 

­

Combinatie van Mediamiek en Psychic Consult

 

Een combinatie van de 2 bovenstaande is uiteraard mogelijk en hier wordt ook veelal naar gevraagd

 

Tarot legging

 

Bij een Tarot legging kun je met behulp van kaarten inzicht krijgen in allerlei aspecten van je leven. Je kunt de Tarot gebruiken voor inzicht over zaken die te maken hebben met liefde, werk, bewustzijn of je eigen ontwikkeling. Je kunt met de Tarot in ieder geval niet de toekomst voorspellen. Dat zou alleen kunnen wanneer we zouden leven in een wereld waarin alles wat er in de toekomst gebeurt vaststaat en jij met de beslissingen die jij neemt geen enkele invloed hebt over de dingen in je eigen leven.
De kaarten van de Tarot kunnen vaak op meerdere manieren worden uitgelegd. Dat betekent dat de manier waarop de uitlegger een bepaalde kaart ‘leest’ van invloed is. Tarotkaarten zeggen jou nooit wat jij moet doen en wat je moet laten. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je eigen leven en je eigen beslissingen.
De Tarotkaarten kunnen helpen om inzicht te krijgen in bepaalde kwesties. Het leggen van Tarotkaarten mag nooit jouw beslissingen bepalen.
Het is meer een “richtingaanwijzer” in de zaken en vragen die in je leven spelen.

 

Trance Healing

 

Bij een trance healing sessie maak ik contact met de geestelijke wereld. Via aanraking van je rug of door gewoon naast je te zitten kan de energie van de spirituele wereld naar elke plek in je lichaam stromen. Daadwerkelijke aanraking van de zieke plekken en/of organen is dus niet van belang voor genezing. 

Pas na afloop van de behandeling kan het zijn dat ik je enkele vragen stel en vertel waar er volgens mij aan is gewerkt bij u.

Het is dus niet nodig en zelfs ongewenst om vooraf informatie over je kwalen te geven. Het effect van de healing is niet altijd onmiddellijk merkbaar. Soms gaan er enkele dagen of weken voorbij voordat een duidelijke verbetering in je situatie treedt.

De sessie duurt ongeveer 20 a 30 minuten en vind plaats in stilte.

Desgewenst mag u iemand meenemen om deze sessie bij te wonen. Degene die u eventueel meeneemt is slechts de waarnemer en zal zich stil moeten houden. 

 

N.B.
Ik ben geen arts en kan en zal u geen medische diagnose geven. Ga naar de dokter als u ziek bent !!

­